Serva och sköta om sin BMW och andra bilar

Tips

Utrusta bilen digitalt

I dagens uppkopplade samhälle så känns det självklart att utrusta bilen digitalt om det inte följt med vid köp av bil. Nya bilar har ofta det som behövs för att kunna använda trådlösa nätverk med mera.

Våra liv styrs mycket av att vara ständigt uppkopplade och många bilar som tillverkas idag kommer med internetuppkoppling som standard, självklart så vill man kunna läsa nyheter på nätet eller låta barnen titta på en film under den långa resan. Vi använder våra mobiler till mycket idag, allt från online spel till att lyssna på musik.

Genom att koppla ett trådlöst nätverk i bilen så löser man problemen med många enheter som ska användas, principen är lik den man använder sig hemma med en trådlös router där man kan logga in på och surfa via WiFi, i bilen så kallas det CarFi, man använder sig av ett modem som man kan plugga in i cigarettuttaget och dela ut den uppkopplingen till de enheter man använder sig av i bilen.

Det är enkelt att fixa jämfört med att dela ut internetuppkoppling via en mobil, här så får man surf till många genom enkel installation, de flesta Carfi fungerar i ciggarettuttage och man stoppar i ett micro sim kort. Kolla upp om du kanske kan få ett tvillingkort på ditt befintliga abonnemang du har, detta kan variera beroende på vilken operatör du har.