Serva och sköta om sin BMW och andra bilar

Bilar, Motorsport, Tips

Hitta bra bilunderhållning

För oss som älskar bilar, vill vi att det ska vara en del av vardagen. Det ska inte bara handla om motorsport och att ta hand om sin egen bil på rätt sätt. Det ska också handla om att få lite härlig bilunderhållning. 

Folkrace

Att köra i ett folkrace, eller bara få vara med som publik, är en speciell sak. Folkrace är ett fartfyllt sätt för dig som motorsportsentusiast att få delta utan att behöva genomgå långa utbildningar eller lägga ut tiotusentals kronor. Det kostar runt 1 500-2 000 kronor att delta i ett folkrace och då får du utrustning, bil och chansen att tävla i flera heat.

Bloggar

Ett lite lugnare sätt att få sin dos av bilar, är att söka sig till internet och hitta roliga bloggare. Det finns dem som skriver recensioner, de som delar videos och många andra varianter. En intressant blogg är Sir Pierre’s Godispåse, som inte bara talar om bilar utan är en en blogg för män i allmänhet. Här kan du se de videos av de läckraste bilarna! Inläggen är korta och koncisa, och Sir Pierre uppdaterar ofta, så det är inte tidskrävande att ta del av vartenda inlägg och prenumerera på bloggen.

TV

På TV kan man så klart hitta mer bilrelaterade program än man orkar se, men det finns några guldkorn. För bara några månader sedan hade vi sagt att Top Gear är bäst, programledartrion är de roligaste bilentusiasterna du kan hitta. Men tack vare Clarksons dåliga humör är trion uppbruten och det ser inte ut som programmet kommer att komma tillbaka. Istället kan man se på Top Gear USA eller Top Gear Australien, men vi alla vet att det inte är samma sak.

För dig som älskar motorsport kan vi rekommendera att köpa in kanalen Viasat Motor så har du motorsport dygnet runt, från hela världen.