Serva och sköta om sin BMW och andra bilar

Bilar, Tips

Bra biltillbehör att skaffa

1124415-car-headlight-detail

Biltillbehör finns så det räcker och blir över, det är klart och tydligt. Här kommer en kort lista på både praktiska och bekväma tillbehör till bilen.

Navigator

Många bilar idag kommer ju med navigatorer och färddatorer förinstallerade, men har man en äldre bil kan detta vara något man kan överväga att köpa till. Alternativt kan man köpa en bra mobilhållare och använda mobilen som navigator.

Dragkrok

En bil med dragkrok kostar lite mer, men det kommer vara värt det när man märker att man faktiskt behöver en.

Säkerhetsartiklar

Detta är ju egentligen en kategori av saker, men dessa kan vara så viktiga att de borde få en plats för sig själv. Allt från extrabelysning till varningstriangel är något alla bör ha i bilen.

Sätesvärme

Igen något man hittar i de flesta bilar idag, detta är något man alltid ska se till att bilen har innan man köper den. Man vill inte köra till jobbet varje dag på vintern utan denna extravärme, inte om man kan undvika det.

Farthållare

Farthållaren kanske är ett av de mest bekväma tillbehören en bil kan ha. Detta var i sin början ett väldigt avancerat system men idag är det otroligt simpelt. Dessa har även banat vägen för avståndshållare som håller på att bli populära.