Serva och sköta om sin BMW och andra bilar

MC

BMW R 1200 RT

Att få åka iväg och känna en körglädje som aldrig tar slut, så beskriver BMW sin nya motorcykel R 1200 RT. Det är en touringcykel som nu nått ännu högre höjder. Du får en komfortabel körning och även om det är passagerare med så finns det även komfort för denne.

motorcycleDet är utrustad med den senaste boxermotorn från BMW och har ett fantastiskt vridmoment och fått 125 hk. Med ett stabilitetssystem (ASC) så blir det en riktigt stadig cykel oberoende på vilket väglag det är och hur du har apckat din cykel. Med förinställd programering så är det bara ett knapptryck bort att ställa in antingen regnig vägbana eller vanlig ”Road” om det är torr asfalt det är frågan om. I standard utrustningen så ingår sköna varma handtag genom eluppvärming för kalla och regninga dagar. Men också färddator ingår som standard på hojen.

Något som ytterligare får motorcykeln att kännas stabil är en elektronisk system för fjädrarna, dämpningen reagerar ruggigt snabbt och cykeln blir fantastisk skön att köra med detta system. Nämnas bör också att det finns farthållare och centrallås med fjärrkontroll. De har varit smart nog att inkludera packväskorna som låses samtidigt via fjärrkontrollen. Med ”Shift Assistant Pro” så kan du växla upp och ner utan att du behöver använda kopplingen vilken kan vara skönt om man kör mycket stadskörning och behovet av växling är högre än landsvägskörning.