Serva och sköta om sin BMW och andra bilar

Bilar

Om BMW bilar och MC

BMW är ett väletablerat bilmärke världen över som även säljer motorcyklar. BMW är tyskt vilket är en fördel i sig. Tyska bilmärken har ett rykte om sig som handlar om bra kvalitet på motorer och design. Den tyska ingenjörskonsten är något som de tyska bilmärkena brukar stoltsera med för att få ett bra rykte. För de flesta tyska bilmärkena stämmer detta rykte, detta gäller även för BMW.

MiniFördelen med BMW är att de erbjuder något för alla, stora bilar, små bilar snabba bilar, starka bilar och även motorcyklar. Det breda sortimentet gör de flesta intresserade, och även de mer exklusiva bilarna höjer värdet för de inte lika exklusiva versionerna. Genom några väldigt exklusiva modeller höjs bilmärkets känsla, man kan liksom känna sig lyckad för att man kör en BMW.

BMW har verkligen lyckats skapa ett rykte om sig att vara ett kvalitetsmärke och att få folk intresserade och nöjda med att köra BMW. Detta goda rykte stämmer även överens med kvaliteten på bilarna och är inte bara ett påhitt. Företaget som står bakom BMW äger även Rolls-Royce och MINI, vilket tyder på mer kunskap inom området och på att de vet vad de håller på med.

Både Rolls-Royce och MINI är uppskattade bilmärken som man förknippar med kvalitet, Rolls-Royce är framför allt förknippat med exklusivitet och lyx. Det som gör BMW så speciellt är att alla deras bilmodeller har ett intressant utseende och bra prestanda, det finns inga egentliga genomgående nackdelar. BMW har allt som krävs för ett framgångsrikt bilmärke, det är därför det har gått så bra för dem.